Все повече се вижда, че на президента на САЩ Джо

...
Все повече се вижда, че на президента на САЩ Джо
Коментари Харесай

Байдън смрази Виетнам! Екипът му в паника

Все повече се вижда, че на президента на Съединени американски щати Джо Байдън му е мъчно да извършва натоварената си стратегия.

Ще ви кажа нещо... не знам за вас... обаче аз отивам да си лягам. Това е едно от странните фрази на Джо Байдън по време на тирада при визитата си в Ханой (Виетнам). Дотогава американския държавен глава говореше извънредно несвързано и вмъкваше изречения, които нямаха смисъл, съобщи Новини.бг.
-->
В последна смета екипът му реши да вземе ограничения и изключи микрофона му.

Байдън присъстваше на брифинг във виетнамската столица, на който отговаряше на въпроси на локалните медии.

Говорим за непоклатимост, приказваме за Третия свят... прощавайте... Южното полукълбо има достъп до смяна, говореше президентът за озадачение на публицистите.

В този миг се намеси говорителката на Белия дом Карин-Жар Пиер, която съобщи, че конференцията завърши. Вместо това обаче, Джо Байдън продължи индиферентно да си приказва, без да осъзнава, че микрофонът му към този момент е изключен.

Въпреки че се опита да продължи да дава отговор на въпроси, фоновата музика се усили, „ принуждавайки “ Байдън да прибере досието си и най-накрая да напусне конференцията за облекчение на екипа му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР