Все повече бракове приключват с развод доста бързо след сватбата.

...
Все повече бракове приключват с развод доста бързо след сватбата.
Коментари Харесай

Каква е вероятността да се разведете според зодията

Все повече бракове завършват с бракоразвод много бързо след сватбата. Това може би се случва поради прекомерно динамичния живот, който водим, многото изкушения или пък да вземем за пример опцията да се виждаме с доста хора, в които да намерим нещо по-добро от половинката ни. В предишното взаимният живот е продължавал доста по-дълго и в думите „ Докато гибелта ни раздели ” е имало доста повече смисъл.

 

Ето и каква е вероятността да се разведете съгласно вашата зодия: 

 

Водолей

Поради по-свободния си дух, да стартираме оттова, че представителите на тази зодия е минимум евентуално да се оженят преди всичко. Този ​​знак бързо ще се отдалечи от всяка обстановка, която го държи в рамки и му пречи да показва своята характерност. Тъй като Водолеят жадува за самостоятелност, най-вероятно е да прекъсне връзките си прекомерно рано.

Стрелец

За този знак възприятието за премеждие остава в основата. Стрелецът не се интересува от обичайните обвързани взаимоотношения, основно тъй като има потребност да остане свободен и отворени да трансформира мнението си, да сменя страни или да резервират еднопосочен билет, без проекти по кое време да се върне. Това го прави по-склонен да търсят нови прекарвания.

Риби

Те жадуват за дълбока прочувствена връзка с сътрудниците си, само че също по този начин са извънредно чувствителни и се борят да се оправят с споровете. Ако връзката предложи повече компликации, този знак евентуално ще опита да избяга от тях и да се отдалечи от брака допустимо най-вече.

Близнаци

Представителите на този знак са обществените пеперуди на зодиака. Това значи, че те непрекъснато обичат да поддържат връзка с доста и разнообразни хора, като връзката с един човек от време на време ги отегчава, а това неизбежно се отразява и върху любовните връзки.

Овен

Не е загадка, че Овните са мощно самостоятелни, което е ужасно, само че пристрастеността им може да се докара и до динамичност в връзките. Овенът се нуждае от някой, който няма да се пробва да го задържи в клетка. Това значи, че в случай че един Овен към този момент не „ усеща огъня “, няма да има проблеми да търси ново предизвикателство.

Лъв

Като самостоятелен огнен знак, Лъвът просто желае да се забавлява и да показва себе си. Когато нещата станат „ прекомерно съществени ” или към този момент не изпитват наслаждение към живота им, те просто ще си тръгнат. По принцип Лъвовете обичат да блестят и в случай че усетят, че са в сянката на някого, даже и това да е сътрудникът им, ще създадат всичко, с цел да трансформират обстановката.

Телец

Те са практични по природа, което също се отразява във взаимоотношенията им. Те могат да бъдат упорити, отпуснати и очарователни, само че търсят връзка, която може да издържи бурите на времето. Въпреки студената им осанка, откакто намерят сътрудник, за който си коства да се борят, те не се отхвърлят от него толкоз елементарно. Ако тяхната ценностна система се промени обаче, може да изискат да се разделят с половинката си.

Скорпион

Макар Скорпионите да са непредсказуеми, те имат съществени връзки с сътрудниците си. След като се обвържат, дават всичко за индивида до себе си, само че в случай че бъдат предадени, би трябвало да знаете, че няма връщане обратно и те ще си тръгнат за момент.

Дева

Въпреки че Девите могат да бъдат известни със своя перфекционизъм, когато става въпрос за себе си и другите, те също са извънредно буйни към персоналното израстване и развиване. Девите ще употребяват връзката си като катализатор за вътрешен напредък и опция за изцеление на прочувствени и душевен рани. Това ги прави сътрудници, които са по-склонни да се опитат да накарат нещата да работят, вместо да помислят за бракоразвод.

Козирог

Тези хора са ангажирани да правят работата във всички аспекти на живота си. Те ще създадат каквото е належащо в една връзка, преди да си тръгнат. Те знаят, че партньорствата изискват взаимно почитание и почтеност и че не би трябвало да се отказваш пред компликациите.

Рак

Раците са известни с това, че не са егоисти. Те желаят да се усещат удобно с колегата си и могат бързо да жертват личните си потребности в името на другите. Макар че това не е безусловно позитивно, Раците евентуално ще се задържат в връзките си заради своята лоялност, без значение от личното им благополучие.

Везни

Везните жадуват за баланс и запазването на мира. Честно казано, те процъфтяват в партньорство. Макар те да са внимателни и да влизат в съществени връзки с нараснало внимание, има нещо в тях, което си пада по класическите любовни истории като тези в приказките. Ето за какво този знак цени романтиката и ще направи всичко допустимо, с цел да я резервира.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР