Все още е рано да правим изводи, но пандемията беше

...
Все още е рано да правим изводи, но пандемията беше
Коментари Харесай

Проф. Йонко Мермерски: Пандемията беше използвана с политически цели

Все още е рано да вършим заключения, само че пандемията беше употребена с политически цели. Поради това поляризиране, това което се получи - нямаме обединен метод да се търси баланс какво предизвиква този вирус.

Заради това поляризиране, нямаме единно мнение. Горд съм с това, че всеки се преценява с ограниченията и способства да се преборим с пандемията, сподели пред Bulgaria ON AIR ученият и учител проф. Йонко Мермерски.

Според него е имало изкривяване на думите на Тръмп за дезинфектанта. "Измиването на ръцете не защищава толкоз колкото, в случай че си извършите гаргара на носоглътката. Антиоксидантите, селенът, пробиотиците са помощници на имунитета. Хората, които се хранят здравословно изкарват в пъти по-лесно вируса, в случай че заболеем ", добави той.

По думите му Тръмп е дал 10 милиарда $, с цел да са вероятни част от имунизациите. "Това с въпроса дали да се имунизираме или не - става доста глупава изразителност и хората се плашат. В каква кондиция е вашата имунна система е основно. Във времето може да се ревизира какъв брой дълго човек има имунен отговор ", изясни проф. Мермерски.

Антителата с времето ставали все по-малко и по-малко, а тялото има памет за този патоген.

"В Съединени американски щати има разделяне по тематиката с имунизациите поради това кой за кого е дал своя вот - републиканци или демократи ", акцентира проф. Мермерски.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР