Все още без ясно разписани правила хотелите и местата за

...
Все още без ясно разписани правила хотелите и местата за
Коментари Харесай

Хотелите отварят с термометри и изолатори

Все още без ясно написани правила хотелите и местата за настаняване по Черноморието стартират да отварят по време на пандемия от ковид. От Министерство на туризма и Националният действен щаб към момента не са дали ясни указания, а единствено общото определение " съблюдаване на строги ограничения ". 

Първите хотели в комплекс " Албена "  отварят за туристи от 29 май при строги ограничения против разпространяването на Covid-19.

Още на входа на хотелите ще бъде измервана температурата на посетителите и в случай че има човек с над 37 градуса, той ще изчаква в помещение, несъмнено за изолатор, до идването на медици.

При влизане в хотелите туристите ще дезинфекцират ръцете си със особено сложени диспенсъри.

На рецепциите няма да се позволява скупчване на хора като всеки ще изчаква реда си във фоайето при нужното разстояние един от различен. След регистрацията на всеки екскурзиант работните повърхности ще бъдат дезинфекцирани.

При дезинфекцията в хотелските стаи с изключително внимание ще се обработват отдалечени устройства, ключове за осветяване, дръжки, копчета на уреди и други, както и санитарните възли.

Всички чиновници на хотелите ще бъдат с защитни средства, осведомят от курорта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР