ВСърбия скочиха остро на наставника на ЦСКА Нестор Ел Маестро.

...
ВСърбия скочиха остро на наставника на ЦСКА Нестор Ел Маестро.
Коментари Харесай

В Сърбия сринаха със земята Ел Маестро

ВСърбия скочиха остро на наставника на ЦСКА Нестор Ел Маестро. Съседите означават срамното отпадане на " армейците " от Сепси в Лигата на конференциите и дефинират уволнението на Саша Илич като " неверно решение ", написа " Мач Телеграф ".

Човекът, който се отхвърли от сръбския си генезис Нестор Ел Маестро, претърпя същинска злополука на пейката на ЦСКА, написа сръбският Kurir във връзка повторния дебют на селекционера отпред на " алените ".

" След провалянето от Сепси вкъщи в първия мач от втория кръг на квалификациите за Лигата на конференциите (0:2), управлението на ЦСКА смени сръбския треньор Саша Илич, който през миналия интервал ръководеше клуба брилянтно. На мястото на именития сърбин шефовете доведоха човек, който два пъти сменя семейството си, тъй като се срами от сръбския си генезис - Нестор Ел Маестро. Разбира се, незабавно се оказа, че уволнението на Илич е неверно решение ", пишат в Сърбия.

Нестор е роден в Белград през 1983 година като Никола Йевтич. Неговият татко го възпитава в обич към футбола от ранна възраст. Редовно го води на мачове на Цървена звезда. Когато е на 8 години, фамилията му се мести в Англия.

" Исках да се отърва от това " ич ". След толкоз години в Англия се почувствах като британец, а също по този начин ме беше позор, че съм от Сърбия, която тогава беше известна в света като агресор ", сподели Ел Маестро в изявление за " Гардиън ", откакто на 16 години взема решение да смени семейството си.

Първият път смени името си на Джон Смит, по-късно го промени назад на Нестор и добавя Ел Маестро.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР