Времето, прекарано у дома, както и малкото излизания тази година

...
Времето, прекарано у дома, както и малкото излизания тази година
Коментари Харесай

17 прически, които не спряхме да носим тази година

Времето, прекарано вкъщи, както и дребното излизания тази година не ни попречиха да опитвам с косата си. Всъщност това даде независимост на мнозина, които самоуверено посегнаха към ножиците и сами се снабдиха с чисто нови. Останалите от нас, които подходиха по-консервативно, се довериха на силата на аксесоарите и също разнообразиха визията си въпреки и по-семпло.
               

Ако има едно нещо, което не спряхме да носим тази година, то това бяха кърпите и. Те придават прохлада на всяка прическа, като в това време носят това винтидж чувство, за което копнеем. Не по-малко залагахме на върналите се на мода, с които практично и изтънчено прибирахме косите си както вкъщи, по този начин и на открито. 
               

Ниската опашка остана шлагер през цялата година. Носехме я без значение от дължината на косата, само че постоянно в композиция с чифт халки, които ще останат с нас още дълго време. Стоенето у дома ни подсети да обърнем особено внимание на грижата за косата си и да се възползваме от естествените форма и размер. На респект бяха небрежните чупливи опашки и свободните, които заобичахме още повече. 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР