Времето, което партньорите прекарват заедно в леглото, преди да заспят,

...
Времето, което партньорите прекарват заедно в леглото, преди да заспят,
Коментари Харесай

Навици в леглото, които карат мъжа да си тръгне завинаги

Времето, което сътрудниците прекарват дружно в леглото, преди да заспят, е най-важното от деня. Често обаче двойките позволяват едни и същи неточности, които могат да съсипят брака им.

1. Двамата си лягат в друго време

Един от най-хубавите моменти от фамилния живот е този, в който двамата си лягат един до различен, в тишина и успокоение, в уютната светлина на нощната лампа. Няма потребност да бързат за на никое място, тъй като са си вкъщи и имат обичания си човек до себе си. Защо толкоз хора се отхвърлят от това наслаждение?



2. Не се преценяват с работния график на колегата

Може би и вие към този момент си имате одобрени ергенски привички – да почетете книга, когато не ви се спи (или да погледате телевизия), да си поговорите с другарка по телефона. Вие би трябвало да сте в офиса чак по обяд – а сътрудникът ви има оперативка в 9:00 ч.. Или пък на сутринта ви чака изпит, а мъжът ви таман е завършил сполучливо плана си. А има още и хирурзи, учители и други специалности със характерен график…

Една от формулите на фамилното благополучие е следната: лампата в спалнята я изключва оня, който сутринта ще става по-рано. Всички взаимни отстъпки в името на съня са скъпи и ще ви се отплатят с години положително здраве.

3. Не си споделят нищо

След дългия изтощителен ден, пътуването до у дома и домакинските грижи кой би ви обвинил, че си мечтаете единствено да се сгушите в леглото, да пандизите очи и да обявите началото на нощта? Но въпреки всичко се постарайте да намерите дребен откъслек от деня за колегата си. На кого различен ще разкажете за всичките си наслади и разочарования от миналия ден? Не е нужно да обсъждате нещо или да давате препоръки, просто споделете страстите си.



4. Да приоритизирате всички, които ви звънят и ви пишат вечер

Направете си една добра услуга и оставете прегледа на Instagram, Фейсбук и Twitter за идващия ден. Ако и двамата спите със смарт телефоните си, това е нездравословно заради две аргументи. Първо – дисплеят ви изолира прочувствено един от различен. И второ – цветовете от синия набор са присъщи за утринните лъчи и организмът реагира на тях с нараснала жизненост. А това значи, че няма да се наспите тази нощ – а след време недоспиването ще докара до нервност и непоносимост в двойката.

5. Маникюр и педикюр

Навикът да си режете ноктите в спалнята… „ Самият тон на нокторезачката, който ненадейно и внезапно изпълва спалнята, на мнозина им се коства жестока насмешка “, споделя фамилният терапевт Беки Уетстоун от Литъл Рок, Арканзас. Направила си е този извод, тъй като нееднократно е чувала недоволства от пациентите си по отношение на точно този табиет на сътрудниците им.

6. Да си измисляте разнообразни способи да избегнете близостта

Всичко стартира от това, че позволявате на колегата си да заспи умерено, до момента в който си приключите дилемите, а след това на пръсти се промъквате до леглото. Първото, което ще хрумне на колегата ви е, че не желаете секс. Може би в действителност е по този начин? Дали незабелязано не сте се трансформирали в задружни съквартиранти? Избягвате ли да вършиме секс?



7. Да се карате и да говорите за неприятни неща

Както е споделил Бърнард Шоу, бракът е съюз межу мъж, който не може да спи на затворен прозорец, и жена, която не може да спи на отворен прозорец. Артур Блох пък е споделил, че оня, който хърка, заспива пръв. Във всички случаи би трябвало да вършиме забележките си по този начин, че да не засегнете колегата. Потърсете дружно решение.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР