Временният треньор на Левски Георги Тодоров направи разтърсващо признание за

...
Временният треньор на Левски Георги Тодоров направи разтърсващо признание за
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Ситуацията в Левски е трагична!

Временният треньор на Левски Георги Тодоров направи разтърсващо самопризнание за обстановката в клуба, която съгласно него е доста тежка. Специалистът, който през днешния ден изведе отбора на първа подготовка преди новия сезон показа, че ще разчита най-вече на юноши. Той добави, че след Мартин Райнов евентуално и Янис Каргас ще напусне отбора.

" Проблемите са доста. Един от проблемите е финансово и задача номер 1 е оцеляването на клуба. Четири месеца футболистите не са получавали заплата, а чиновниците малко по-малко. Вероятно, тъй като има условия на четирима от чужденците е плащана заплата, както и на Станислав Иванов. Ситуацията е доста тежка. Това, което заварих е покруса. Ще играем единствено с юноши “, призна Георги Тодоров пред телевизия „ 7/8 “.

„ Аз съм споделил, че ще остана, до момента в който съм нужен. Започнахме през днешния ден. Имаме три седмици. Трябва първо да се освободим от хората с огромните заплати и по-късно би трябвало да търсим нови футболисти. Върна се Деян Иванов. Изключително мъчно ще бъде да сглобим боеспособен тим с наличните футболисти. Имаме един Робърта, който е добър футболист. Има запитвания за много футболисти. Решение на притежателите е кой ще бъде продаден “, продължи треньорът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР