Временният треньор на Левски“ Георги Тодоров говори днес пред медиите

...
Временният треньор на Левски“ Георги Тодоров говори днес пред медиите
Коментари Харесай

Г.Тодоров: Костов остава в Левски

Временният треньор на „ Левски “ Георги Тодоров приказва през днешния ден пред медиите преди гостуването на „ Берое “ в неделя от 21.00 часа. Тодоров показа, че няма огромен избор по отношение на групата на „ сините “ за дуела, а със Станислав Костов няма проблеми и нападателят няма да напуща тима.

„ Аз нямам доста избор. Имам тъкмо 19 футболисти с юношите. Симеон Славчев е контузен, Насиру Мохамед и Дени Алар също. Янис Каргас е осъден поради картони. Ще бъде заместен от Мартин Райнов. Какъв спор да имам със Станислав Костов? Аз съм треньор, той е играч. Извини се на мен, както и на момчетата в тима. Не ми харесва, че излизат такива неща в медиите. Проблемът е решен. Пожелавам му триумф, тъй като му е нужно да вкара гол – за самочувствие. Простих му, в случай че на него не простя на кого. Добър футболист – българин ", разяснява краткотрайният ментор на „ сините “ по отношение на информациите, че Станислав Костов ще бъде освободен от „ Левски “.

„ Искрено благодаря на Тиам и Миятович, че бяха правилни и двамата. Особено на Хали, който игра с проблеми.. Първите кръгове, които минаха – тимът, който играеше най-добре бе „ Берое “. Направиха и селекция, само че селекция – хора, които влизат и играят. Няма да ни бъде елементарно “, сподели още наставникът на „ сините “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР