Ръководството на ЦСКА е готово да отдели до 5 млн.

...
Ръководството на ЦСКА е готово да отдели до 5 млн.
Коментари Харесай

ЦСКА подготви 5 млн. евро за селекция, но не се знае кога ще ги харчи

Ръководството на ЦСКА е готово да отдели до 5 млн. лв. за селекция в границите на настоящия и зимния трансферен прозорец, написа " Спортал ".

За лятото " алените " имат пет съществени цели, а най-малко за две или три попълнения ще бъдат платени трансферни суми. Става въпрос за чужденци, защото диалозите с български футболисти от задгранични клубове удрят на камък поради прекомерно височи финансови искания. От " Борисовата градина " са провели сондажи, само че възнагражденията на въпросните играчи надвишават даже тези в Лудогорец.

Именно заради тази причина е прекомерно евентуално Иван Тасев да е единственият българин, който укрепва отбора през лятото.
 Нигерийско крило попадна в радара на ЦСКА и Стипич
Нигерийско крило попадна в радара на ЦСКА и Стипич

Ето кой е той

ЦСКА договаря за крило от втора немска дивизия. " Червените " са набелязали и други футболисти от второто равнище на Германия и Франция. Те обаче няма да дебаркират в " Борисовата градина " като свободни сътрудници. План " А " е до седмица най-малко трима от набелязаните да се причислят към лагера на тима в Банско.

Още двама чужденци пък могат да подсилят отбора, само че към края на юли, когато шампионата към този момент ще е почнало. Тук концепцията е да се види по какъв начин ще влезе ЦСКА в формалните срещи и на тази база да се работи със селекцията. се споделя още в информацията.
 Стипич: Преговорите с нови играчи се водят от управлението, няма по какъв начин да не желая Турицов
Стипич: Преговорите с нови играчи се водят от управлението, няма по какъв начин да не желая Турицов

Ето детайлности

Клубът ще чака Иван Турицов да подпише оферти му контракт до 1 юли. Ако това не се случи, " алените " ще привлекат към този момент набелязан десен бек. В момента националът на България води договаряния с Химки, само че двете страни не са постигнали сделка.

Другото изобретение е, че главно присъединяване в селекцията взема треньорът Томислав Стипич. Нито един футболист няма да пристигна без негово утвърждение. Към момента наставникът е отхвърлил някои от препоръчаните му състезатели, а за други е споделил " да ". Хърватинът също е дал лист със свои имена и за част от тях е получил зелена светлина да ги докара на " Армията ", стига те да са по джоба на клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР