Временният треньор на футболните ни национали - Георги Иванов -

...
Временният треньор на футболните ни национали - Георги Иванов -
Коментари Харесай

Гонзо: Не искам да съм селекционер, футболистите са на поправителни изпити

Временният треньор на футболните ни национали - Георги Иванов - Гонзо, показа атмосферата в лагера преди заминаването за Гибралтар.

" Отиваме за победа, друга опция няма. Футболистите в националния тим би трябвало да се раздават, нека да се показват по друг метод от предните два мача ", стартира Гонзо.

" Нормално да е тежко като загубиш по този начин, само че сме експерти и би трябвало да продължим напред. Хубавото във футбола е, че след три дни има различен мач. Сега ще имат два поправителни изпита. Искам тези футболисти да изпитват наслаждение от това, че играят футбол. Предните два мача бяха тъга и за тях, и за хората, които гледат. Категорично Ви декларирам, че повече националният тим няма да играе по този метод. "

" Не съм желал да бъда народен селекционер. Така се случи - Ясен Петров напусна. Изпълкомът през вчерашния ден е обсъждал някакви имена. След като приключат мачовете, ще седнем и ще обсъдим кой ще е, аз нямам никакво предпочитание. Около 20-30 индивида са, от които ще се избира. В България има извънредно доста треньори - към 600 с лицензи. "

" Няма никакви проблеми със състава. Доминик Янков и Радослав Кирилов ги освободихме, тъй като бяха контузени. Опитаха се, само че не можаха да са на линия. Йомов още има проблеми в глезена. Някои ще получат отмора ", приключи Георги Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР