Време за активна и целенасочена дейност. Денят се отличава с

...
Време за активна и целенасочена дейност. Денят се отличава с
Коментари Харесай

До всички зодии: Днешният ден се отличава с мощна енергия!

Време за дейна и целенасочена активност. Денят се отличава с мощна сила, която оказва помощ да се осъществят всички проекти и каузи.

Овен – Може да изглеждате разочароващо отдалечени от колегата си. Имате всички шансове да извършите забележителен пробив във връзката си, само че като че ли сте се сложили зад стъклена стена. Не чакайте гордостта ви най-сетне да отстъпи, преди да протегнете ръка и да кажете това, което в действителност имате поради.

Телец – Ще можете да се насладите на дух на съдействие и естетика с близките. Семейните грижи могат да ви разсейват, тъй че разпределете времето си деликатно. Ще започнете да изпитвате по-голямо възприятие на оптимизъм.

Близнаци – Днешният ден може да ви сервира една от тези обстановки „ когато, в случай че животът ви сервира лимони, направете си лимонада “. Иска ви се в персоналните си връзки да изпуснете парата, само че може да пострадат, в случай че прекалите.

Рак – Прекалено сте изтощени от миналата седмица. Опитайте се да се отпуснете и да си почивате повече. Ако желаете да сте още по-добре, насладете се на масаж и вземете доста гореща и релаксираща ароматична вана.

Лъв – Вашето кръвно налягане ще бъде небалансирано. Избягвайте храни с доста сол, пробвайте се да сте спокойни и да не прекалявате. Не се спирайте на дребните отрицателни детайлности, значимо е да запомните, че никой не е идеален. Бъдете по-склонни да приемете несъвършенствата на хората.

Дева – Ако животът ви като двойка е в застой, вие би трябвало да извършите първата крачка. Колкото повече отлагате, толкоз по-малко евентуално е да го извършите. А свободните представители на знака може би ще бъдат мощно привлечени от един съответен човек.

Везни –Хубаво е да прекарате в компанията на човек, който да подтиква мозъка ви. Ще се почувствате тогава много по-добре. Днес имате зелена светлина да извлечете всичко, максимума от актуалната ви връзка.

Скорпион – Вече е известно, че сте буйно създание и астралната настройка на тази седмица извежда тази буйна сила с повече мощ. Практикуването на безвреден секс евентуално е един от главните здравословни проблеми сега. Защитете себе си от инфекции.

Стрелец – Може да почувствате мощно предпочитание да изследвате и да разширите хоризонтите си. Небесната настройка допуска, че би трябвало да вземете решение по отношение на любовта и финансите. Настоящата планетарна сила сигурно ще озари живота ви.

Козирог – Това е позитивно време да вършиме нещата, които харесвате най-вече, с хората, които харесвате най-вече. Ще се почувствате по-добре, в случай че знаете, че изглеждате по най-хубавия метод. Може да бъдете привлечени в няколко направления по едно и също време.

Водолей – Това може да е натоварено време, когато ще би трябвало да се справите с огромно многообразие от хора и отзиви. Не позволявайте на вашето самоуверено отношение да ви попречи да се възползвате от добра сантиментална опция.

Риби – Да помагате на другите е нещо, което обичате да вършиме, защото това е метод да изразите интуитивната си природа, само че задоволяването на вашите потребности може да остане неусетно. Трябва да се научите да изразявате възприятията си с думи.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР