Време е за разум, стига популизъм. Това заяви във Видин

...
Време е за разум, стига популизъм. Това заяви във Видин
Коментари Харесай

Карадайъ бръкна в раната: Стига популизъм, време е за разум

Време е за разсъдък, стига популизъм. Това съобщи във Видин водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. На националния празник 3 март Движението откри акцията си за парламент в старопрестолния град. Водач на листата в района е зам.-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов. В събитието участваха още зам.-председателят на 48-ото Народно събрание Йордан Цонев, зам.-председател на Движение за права и свободи, евродепутатът Искра Михайлова и общественият специалист на Движението доктор Хасан Адемов.

Честит народен празник, обърна се към голямото голям брой Карадайъ. И заяви, че той и управлението на Движение за права и свободи започнаха деня по този начин, както прилича на 3 март - с издигането на българското знаме на площада пред Паметника на незнайния войник.
-->
Време е за разсъдък към българските жители. 12 години се нагледахме на еднолично ръководство. След това пристигнаха едни, които се самонарекоха „ смяна ”, само че тя се оказа към по-лошо, съобщи Мустафа Карадайъ.

В целия интервал има един огромен проблем. Нарича се популизъм. Откровени неистини. А проблемите на хората кой ще ги взема решение, по какъв начин ще ги взема решение, попита Мустафа Карадайъ. И изясни, че точно по тази причина слоганът на Движение за права и свободи за акцията е „ Разум, Отговорност, Диалог! ”.

Време е за отговорност към проблемите на българските жители, съобщи още Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи прикани политиците за разсъдък и отговорност и след вота на 2 април, когато в Народното събрание ще би трябвало да се сформира постоянно държавно управление.

„ Как ще се случи всичко това? В разговор.  Диалог с жителите, с браншовите организации, разговор власт - жители, разговор власт - съпротива, разговор сред институциите. Защото българският народ сподели четири пъти, че е задоволително умен. Каза: 12 години еднолично ръководство стига. Няма да позволим една партия да ръководи повече. Нещо повече – направи по този начин, че даже първите две партии да не могат да създадат болшинство в Народно събрание.

Необходим е съвместен надзор в разговор дружно да се търсят решения на проблемите на хората и на страната ”, безапелационен бе Карадайъ.

Най-големият проблем сега е инфлацията. Цените на енергоносителите и работните места. Никой не може да се оправи независимо, тъй като народът не овластява никого да това. Затова би трябвало да има коалиция – в разговор да се вземат решение проблемите, акцентира Карадайъ.

Дневният ред на хората би трябвало да бъде дневният ред на политиците, акцентира Карадайъ. И прикани: „ Освен да смъкнем равнищата на инфлацията до средноевропейските, ние би трябвало да си сложим и значимата цел нашите приходи да станат колкото са средноевропейските. Затова на тези избори ще гласуваме за Движение за права и свободи с № 13 ”.

Време е за разсъдък, време е отговорност, време е за разговор, време е за решение на проблемите на хората. Време е дневният ред на хората да е дневният ред на политиците, съобщи Карадайъ. И разгласи: „ Време е за Движение за права и свободи! ”.

Дневният ред на хората е дневният ред на Движение за права и свободи. Такъв е бил и подобен ще бъде. Дневния ред на хората е българските държавни институции да работят, акцентира Йордан Цонев. И съобщи: „ Ние сме Движение за права и свободи – знаем по какъв начин да изведем страната от рецесията! ”.

Разум, отговорност и разговор би трябвало да има и когато гласуваме. Да гласуваме с отговорност, прикани евродепутатът от Искра Михайлова.

Движение за права и свободи е онази мощ, която може да сплотява българския политически живот. И в другите партии би трябвало да има по малко от тази мощ, с цел да можем да стигнем до работещо, постоянно държавно управление. Само по този начин ще стартираме да решаваме проблеми на хората,  сподели лидерът на видинската листа на Движение за права и свободи Станислав Анастасов.

Ще създадем всичко допустимо Движение за права и свободи в идващия мандат да бъде част от управническа коалиция. Нашите послания са насочени към това какво би трябвало да създадем, заключи доктор Хасан Адемов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР