Време е. Второто пришествие настъпва на 28 юни. Тогава Исус

...
Време е. Второто пришествие настъпва на 28 юни. Тогава Исус
Коментари Харесай

Второто пришествие настъпва на 28 юни! Исус идва от Венера

Време е. Второто пришествие настава на 28 юни. Тогава Исус ще слезе на Земята от Венера.

Религиозният свят е в очакване на Второто пришествие. То е предсказано от членове на интернационалния уфологически фетиш, прочут под името Ефирийско общество или Религиозно обучение на Етериус. Според тях Исус Христос е пришелец, който ще се приземи на планетата ни точно през 2018-та година.

На Земята Исус Христос е завършил работата си и се е върнал на родната си планета преди хилядолетия. Още тогава обаче той дава обещание да се завърне. За благополучие на земляните този миг най-сетне пристигна.

Религиозно обучение на Етериус се счита за фракция, произлязла от британското графство Девън. Членовете ѝ към този момент интензивно се приготвят за Второто пришествие. Те се молят в свещена планина за срещата с Христос.

Общество е учредено през 1950 година от английския таксиметров водач Джордж Кинг (1919-1997 г.). Той чул божествения глас в главата си. Господ му споделил, че е определен като земен представител в междупланетния парламент.

Култът през днешния ден има почитатели в няколко страни в света. Представителите му пазят буйно своите секрети от обществеността. Ето за какво никой не знае с акуратност за какво са решили, че Синът Божи е всесилен извънземен, който се завръща на Земята точно през актуалната година и на тази дата. Въпреки това представителите на обществото споделят, че Исус Христос ще дойде наново на Земята от Венера с галактически транспортен съд и ще използва свръхестествените си качества за смяна на нашия свят към по-добро.

28 юли е датата, в която съгласно Ефирийското общество Исус ще стъпи още веднъж на планетата ни. Членовете на Ефирийското общество обаче са готови. За посрещането му те ще изкачат свещената планина Холдстън Хил край Девън и ще приветстват месията, като се преклонят пред него. Дали това ще се случи, ще забележим скоро.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР