Вредните вещества и токсини, които се намират в организма, пречат

...
Вредните вещества и токсини, които се намират в организма, пречат
Коментари Харесай

Храни за пречистване на кръвта

Вредните субстанции и отрови, които се намират в организма, пречат на вярното му действие. Но какво може да извършите, с цел да се отървете от тях - пречистване на кръвта! Оказва се, че не е нужно да търсите доктор или да се подлагате неприятни процедури.

Нужно е единствено да обърнете внимание на диетата си. Предлагане ви лист с артикули, които наложително би трябвало да участват в дневното ви меню. Благодарение на тяхното потребление кръвта ще стане по-чиста, имунната система ще се ускори и настроението ще се увеличи.

В идващите редове можете да видите храните за филтриране на кръвта:

1. Домати

Те съдържат доста потребни витамини и оказват помощ за унищожаване на нездравословните отрови от кръвта и възстановяване на нейния състав. В каква форма ще употребявате домати (например като част от сок, пресни или след термична обработка), няма изключително значение. НО! За да може този зарзават да резервира всичките си потребни свойства, консумирайте го без сол. Ще видите, резултатът няма да закъснее!

2. Целина

Още един асистент в битката за крепко тяло! Този зарзават е незаместим за детоксикация: прочиства кръвта, предотвратява отлагането на пикочна киселина в ставите и подтиква щитовидната жлеза.

 целината е храна за филтриране на кръвта

3. Ябълки

Тези плодове в действителност могат да се смятат за супергерои, поели по пътя на отбрана на тялото ви! Защо? Просто е: те са един от най-здравословните плодове и имат позитивен резултат върху цялото тяло. Кръвта не прави изключение.

Ябълковият сок ни оказва помощ да се отървем от вирусите и разнообразни типове инфекции, които влизат в тялото ни. Съдържащият се в ябълките пектин в огромни количества пречиства кръвта и оказва помощ да се отървете от паразитите, както и да подобрите действието на доста органи.

4. Джинджифил и лимони

Тези два продукта вървят дружно и това не е инцидентно. Всеки знае, че тази двойка е незаменима в битката против настинки, грип и вирус. Но малко хора знаят, че тези артикули са незаменими за прочистването на тялото.

Голямото количество витамин С, намерено в лимоните, оказва помощ за пречистване на сърдечно -съдовата система, а потогонните свойства на джинджифила ви освобождават от токсините посредством потта.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР