Вредите от бяла захар в големи количества са много, но

...
Вредите от бяла захар в големи количества са много, но
Коментари Харесай

Най-добрите подсладители при печене

Вредите от бяла захар в огромни количества са доста, само че в случай че желаете да се храните здравословно и да намалите калориите от диетата си, това не значи, че би трябвало да се откажете от по-вкусните неща в живота.

Да, може умерено да си извършите да вземем за пример торта без захар, тъй като има подобаващи подсладители при печене.

Ето какви заместители на захарта може да употребявате, когато приготвяте обичаните си сладки изкушения във фурната.

Тествайте по-здравословни други възможности на захарта:

Да, има по-здравословни други възможности, тъй че имайте това поради. Не забравяйте да се запознаете с инструкциите за приложимост на съответния артикул, защото при подмяна на захарта с други съставки може да повлияе на крайния усет, количеството, текстурата и влагата.

- Кокосова захар: тя е с невисок гликемичен показател, тъй че няма да докара до скокове на кръвната ви захар. Освен това има здравословни мазнини и диетични фибри! Използвайте същото количество кокосова захар като това на рафинираната захар, както е посочено в рецептата.

- Мед или кленов сироп: Тези естествени подсладители също придават богат усет на печените произведения. Използвайте 3/4 чаша мед или кленов сироп за всяка чаша рафинирана захар, поискана в рецептата. Ако употребявате кленов сироп, използвайте няколко супени лъжици по-малко течност (вода, мляко, мътеница и т.н.), в сравнение с е посочено в рецептата, с цел да компенсирате спомагателната течност, която добавяте под формата на сурогат на захарта.

 Кокосова захар

- Еритритол: Този сурогат на захарта при печене се употребява също в кето рецептите. Подходящ е за здравословно хранене и разнообразни режими.

Добавете повече усет към вашите печени лакомства, с цел да компенсирате по-малкото захар. Ето някои хрумвания, които ще заобичате незабавно:

- Добавете настъргани зеленчуци или плодове към тестото за кекс, с цел да добавите богат усет и мокрота.

- За бисквитки без захар и сладкиши подправките като канела, джинджифил и така нататък могат да покачат вкусовия профил, като лишават вниманието от по-малкото количество захар, употребявано в рецептата.

- Сушените плодове като фурми, червени боровинки, бадеми и така нататък могат да прибавят естествена наслада. Можете също да употребявате мрачен шоколад за вкусно и здравословно лакомство!

 Подсладители при печене

Също по този начин яжте сладките си без глазура, с цел да избегнете калориите. Но в случай че би трябвало да имате въпреки всичко нещо за декорация, използвайте тези препоръки:

- Сервирайте пресни плодове към десертите без захар.

- Гарнирайте торти с потопени в разтопен черен шоколад без захар.

- Направете ганаш единствено с тежка сметана и неподсладен шоколад; обърнете внимание на размера на порцията, в случай че следите калориите.

- Използвайте гръцко кисело мляко, разрушено с естествен и здравословен подсладител.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР