Връзките не винаги имат щастлив край. Понякога осъзнаваме, че всичко

...
Връзките не винаги имат щастлив край. Понякога осъзнаваме, че всичко
Коментари Харесай

Какво се променя в душата на човек, когато спре да обича

Връзките не постоянно имат благополучен край. Понякога осъзнаваме, че всичко окончателно си е отишло. Кои са най-честите „ признаци “?

Правите по-малко проекти за бъдещето

По-рано сте си мечтали къде ще отидете, каква порода куче ще си вземете и други сходни неща. Ако тези тематики към този момент ви костват неприятни и безсмислени, това е сигурен симптом, че нещо се е пречупило във връзката и възприятията са охладнели доста.

Партньорът ви стартира да ви нервира

Преди минусите му не са били по този начин блестящо забележими, даже са ви допадали. Сега се ядосвайте и го хокате от самото начало. Всичко ви нервира извънредно доста и ви е станало в действителност мъчно да се въздържате.

По-малко физически контакт

Не се гушкате, не се държите за ръце. Желанието да се докосвате един различен внезапно е спаднало. В леглото към този момент няма пристрастеност, а единствено досада. Всичко това приказва, че сте спрели да се обичате.

Разстояние сред вас

Избягвате да се гледате в очите, говорите си все по-малко, а тематиките са само на битово равнище. Сякаш сред вас се е появила пропаст, която непрестанно се усилва.

Все по-често ругаете

Всяко малко нещо ви изнервя и вие се ядосвате, ругаете непрекъснато. Може би търсите причина да излеете натрупалия се яд от това, че връзката е зациклила?

Забавлението е изчезнало

Преди това шегите на колегата ви са се коствали най-хубавите, само че в този момент ги намирате за тъпи.  Разговорите стават все по-скучни. Изчезна възприятието, че това е вашият човек.

Поддържате връзката по табиет

Понасяте този дискомфорт. Но за какво? Заради първичната инерция. Нямате сили да се разделите и да започнете всичко изначало.

Когато любовта си тръгне и уважението не е там, с цел да я замести, пред нас се откриват два пътя – единият е да понасяме философски живота си подобен, какъвто е. Другият е да създадем смяна. Кой от тях ще изберем, това зависи единствено и само от нас самите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР