Връзката между Ким Кардашиян и Кание Уест изглеждаше доста солидна.

...
Връзката между Ким Кардашиян и Кание Уест изглеждаше доста солидна.
Коментари Харесай

Издръжката, която Кание Уест ще трябва да плаща след развода

Връзката сред Ким Кардашиян и Кание Уест изглеждаше много солидна. Двамата се срещнаха през 2012 година, а две години по-късно взеха решение да се оженят.
 Ким Кардашиян, Пийт Дейвидсън и ревнува ли тя от връзката му с Емили Ратайковски
Ревнува ли Ким Кардашиян от Емили Ратайковски

И преодоляла ли е раздялата с Пийт Дейвидсън

Но нещата започнаха да се разпадат през 2020 година, когато рапърът реши да се кандидатира за президент и медийните му изяви станаха меко казано странни. И по този начин през 2021 година Ким Кардашиян реши да подаде молба за бракоразвод. Нещо, което Уест също не одобри доста елементарно.

Но над година по-късно към този момент можем да кажем, че всичко е завършило. Според TMZ, разводът между Ким Кардашиян и Кание Уест е бил финализиран от съда и като част от него рапърът ще би трябвало да заплаща месечна прехрана за децата в размер на 200 000 $ .
 Снимка 586375

Уест също по този начин ще би трябвало да покрива половината от медицинските и просветителни разноски на четирите им деца, както и тези за сигурността им. Но пък двамата са съумели да доближат до съглашението за съвместно физическо и юридическо настойничество над Норт (9 г.), Сейнт (6 г.), Чикаго (4 г.) и Псалм (3 г.).

Любопитното е, че и Кардашиян, и Уест непринудено са се отказали от съпружеска прехрана. Като част от съглашението по развода, всички разногласия по отношение на децата ще бъдат решавани посредством присъединяване в медиация. И в случай че някоя от страните не успее да вземе присъединяване в медиацията по някаква причина, то другият може да вземе решението самичък, написа People.
 Джулия Фокс, Кание Уест и признанието на модела за връзката ѝ с рапъра
Откровенията на Джулия Фокс за Кание Уест

Любов или разтуха

Активите на двамата, в които се включва тяхното имущество, ще бъдат разграничени въз основа на техния предбрачен контракт, само че за момента няма повече детайлности към него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР