Вратарят на Лудогорец Кристиан Кахлина логично не бе доволен от

...
Вратарят на Лудогорец Кристиан Кахлина логично не бе доволен от
Коментари Харесай

Кахлина: Ще се борим!

Вратарят на " Лудогорец " Кристиан Кахлина разумно не бе удовлетворен от представянето на отбора при загубата с 0:2 от " Малмьо " в първия мач от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига. Стражът обаче е убеден, че " орлите " ще дадат всичко от себе си, с цел да отстраняват шведския си противник.

" Не бих споделил, че нещо се е объркало през днешния ден, просто " Малмьо " беше по-добрият тим. С тяхната експанзия беше доста мъчно за нас. След една седмица имаме домашен реванш и се надявам да покажем, че можем да играем на високо равнище. Не съумях да видя топката при първия гол. Ще бъде доста мъчно и тежко, само че при един ранен гол ще се нуждаем единствено от още един, с цел да стигнем до продължения. Няма по какъв начин да си кажем, че сме завършили, ще се борим ", сподели Кахлина пред bTV.

Реваншът е след седмица в Разград и ще бъде излъчен онлайн по bTV Action. Ако отстраняват " Малмьо ", " орлите " ще влязат в групите на Шампионската лига. При отпадане ще продължат в групите на Лига Европа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР