Вратарят на Астън Вила Пепе Рейна остана недоволен от бавната

...
Вратарят на Астън Вила Пепе Рейна остана недоволен от бавната
Коментари Харесай

Рейна беснее: Беше лудост да продължим да играем

Вратарят на Астън Вила Пепе Рейна остана неудовлетворен от бавната реакция на британските футболни институции при вземането на решение за прекратяването на срещите от Висшата лига.

Първенството беше отсрочено през тази седмица, откакто позитивни проби за ковид дадоха мениджъра на Арсенал Микел Артета и крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой. Лигата е спряна до 4-ти април най-малко към този момент. Испанският вратар обаче счита, че вземането на решението беше закъсняло.

"Беше полуда да продължаваме да играем. Трябва да се отнесем съществено към тази обстановка. Другите страни, които са по-афектирани, към този момент взеха своите съществени ограничения и Англия не може да си затвори очите. Трябва да се работи по същия метод. Животът и здравето е надалеч по-голям от някакъв спорт ", стартира Рейна.

"Приоритетите в живота би трябвало да са ясни, футболът е единствено един спорт за забавление. Здравето на хората би трябвало да е от първостепенно значение ", приключи тематиката някогашният състезател на Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР