Войната в Украйна започна на 24 февруари, когато руският президент

...
Войната в Украйна започна на 24 февруари, когато руският президент
Коментари Харесай

Съветникът на украинския президент е войната между Украйна и Русия може да продължи през следващите две десетилетия,

Войната в Украйна стартира на 24 февруари, когато съветският президент Владимир Путин стартира това, което той назова " специфична военна интервенция ", най-голямата офанзива против европейска страна след Втората международна война.

Съветникът на украинския президент Володимир Зеленски Олексий Арестович  счита, че войната сред Украйна и Русия може да продължи през идващите две десетилетия, заяви " Униан ".

В същото време Арестович си спомни предишната си " прогноза " за войната до 2035 година.

Според него самата продължителна война няма да е такава, каквато е в този момент, тоест евентуално ще има по-малко бойни дейности.

" Война в този смисъл, в цивилизационен смисъл. Това не значи безусловно военни конфликти. Може да е преди 42-ра, просто би трябвало да разберете по какъв начин ще се случи. Най-важното е, че Украйна предлага дейни механизми за битка с това " - сподели Арестович.

По-рано той сподели, че войната може да продължи до 2035 година, през който интервал са " обезпечени " постоянни военни конфликти.  " Така ще бъде и с нас. Не знам дали ще са нужни пет, само че имаме обезпечени няколко военни конфликта до 2035 година Това значи конфликт на всеки две, а може би и на пет години. И огромни конфликти на всеки седем до осем години, ", означи Арестович на 10 април.

Трябва да се означи, че Алексей Данилов, секретар на Съвета за национална сигурност на Украйна, счита, че не може да има кротичък контракт с Русия - допустима е единствено капитулацията на Руската федерация.

Преговорите сред Киев и Москва - в които Арестович не взе участие персонално - до момента дадоха напълно малко резултати, с изключение на няколко филантропични коридора от обсадените украински градове.

Повече от 5 млн. са бежанците. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР