Volkswagen продължава да развива портфолиото на изцяло електрическото си семейство ID. и

...
Volkswagen продължава да развива портфолиото
на изцяло електрическото си семейство ID.
и
Коментари Харесай

Volkswagen ID.6: Нов електрически SUV, но само за Китай

Volkswagen продължава да развива портфолиото на напълно електрическото си семейство ID. и откакто в края на работната седмица анонсира зараждането на , през вчерашния ден представи изцяло новия си и предназначен ексклузивно за китайския автомобилен пазар седемместен SUV модел ID.6.

От Volkswagen споделят, че разработенията на базата на модулната платформа за елетромобили MEB на VW Group, ID.6 е първият електромобил на марката, разработен специално за съответен пазар.

С дължината си от 4.88 метра, Volkswagen ID.6 е с 30 сантиметра по-дълъг от ID.4 в следствие на което е допустимо консолидираното на трети ред седалки, както и оформянето на значително по-просторен интериор.

Volkswagen ID.6 предлага опция за транспортирането на до 7 индивида, две основни версии на изпълнение- ID.6 CROZZ и ID.6 X, 4MOTION задвижване на четирите колела, автономност от до 588 километра и мощностни версии с параметри до 306 конски сили.



ID.6 дебютира с избор сред два батерийни модула с потенциал от 58 и 77 kWh, които обещават свободен пробег от 436 до 588 километра (NEDC стандарт за Китай). Топ версията на електрическия автомобил е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 6.6 секунди и да развие оптималната скорост от 160 км/ч (електронно ограничена).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР