Volkswagen анонсира плановете си за сериозна офанзива в Южна Америка,

...
Volkswagen анонсира плановете си за сериозна офанзива в Южна Америка,
Коментари Харесай

Volkswagen с офанзива за 1 млрд евро в Южна Америка

Volkswagen анонсира проектите си за сериозна атака в Южна Америка, които плануват разширението на бизнес дейностите на локално равнище, включително въвеждането на нови модели и бизнес практики, а плануванаъа за задачата инвестиция възлиза на 1 млрд евро.

От Volkswagen са си сложили за цел растеж от 40% в Бразилия до 2027 година, за което съществена роля ще играе продуктовата атака, която плануват от компанията, и в която се чака да бъдат включени 15 нови модела и модификации до 2025 година, с главен акцент върху електрическото и flex-fuel задвижване.

" Като бързоразвиващ се авто пазар, Южна Америка е от стратегическо значение за Volkswagen ", разяснява Томас Шефер, изпълнителен шеф на марката Volkswagen. " Вече доста подобрихме рентабилността и продължаваме да работим върху позицията на разноските ".

От Volkswagen анонсират, че преди края на тази година, на локално равнище ще бъдат стартирани напълно електрическите ID.4 и ID. Buzz, като те ще бъдат налични на бразилския пазар и под формата на наемна услуги.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР