Волейболният шампион Нефтохимик 2010 (Бургас) спечели Суперкупата на България, след

...
Волейболният шампион Нефтохимик 2010 (Бургас) спечели Суперкупата на България, след
Коментари Харесай

Рожденикът Илия Петков: 10 октомври се оказа щастлив ден, победата е заслужена

Волейболният първенец Нефтохимик 2010 (Бургас) завоюва Суперкупата на България, след победа над Хебър (Пазарджик) с 3:0 гейма в столичната зала " Христо Ботев ". Успехът бе двоен мотив за тържество за централният блокировач на бургазлии Илия Петков, който е рожденик през днешния ден. Ето какво сподели той за BGvolleyball.com след спечелването на трофея:

" Много съм благополучен от спечелването на трофея. Не чакахме да вземем мача в три гейма. По-скоро упованията ни бяха за сложен дуел, тъй че успеха е още по-сладка. Надделяхме, тъй като стояхме по-добре в игрището на посрещане, имахме по-добър сервис. Като цяло надиграхме противника на множеството детайли. Според мен успеха е заслужена ".

" 10.10.2020 се оказа благополучен ден за мен. Момчетата от тима ми направиха страховит подарък за рождения ми ден. Празникът ми и успеха обаче ще го отбележим непретенциозно. Едва ли ще е на открито, по скоро в рейса. Мисля, че е ясно на всички, че би трябвало да се пазим ".

" Пожелавам си в този момент най-много здраве и фамилно благополучие. В персонален проект си поисквам професионално израстване и от тук нататък още триумфи през новия сезон ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР