Волейболистка се оказа в центъра на бурята във Франция. Една

...
Волейболистка се оказа в центъра на бурята във Франция. Една
Коментари Харесай

Волейболната звезда Ева Янева бедства във Франция

Волейболистка се оказа в центъра на бурята във Франция. Една от най-красивите български спортистки—Ева Янева претърпя наводненията във Франция и описа за тях, научи HotArena.


Тя и измежду звездите на един от най-класните тимове в страната—„ Волеро ” (Кан).

В събота над френската Ривиер се изсипа страховит дъжд, който аргументи наводнения и взе четири жертви. Домът на Янева също пострада съществено, защото бе на първия етаж.
Самата тя се избави при своя колежка.

В моя апартамент всичко е в тиня. Било е във вода ”, споделя тя пред „ България през днешния ден ”.
„ Сега не знам какво ще случва с жилището ми. По това време бях при моята съотборничка Петя Баракова. Тя живее на втория етаж. Там спах, беше рисково да остана долу. Можеше да се получи късо съединяване от електричеството ”, споделя тя.

Това не е единственият проблем, с който двете се сблъскват. Адът на открито затруднява напредването им до където и да е.

„ Имаше реки, паднали дървета, повлечени кофи за отпадък. Беше доста комплицирано напредването. Затвориха пътя още в 14 часа. Казаха ни да си седим по къщите и да не излизаме. Отмениха и мача ни в събота. Казват, че наводнението е доста съществено.

Няма електричество, тук-там плажовете са залети. Ресторантите са под вода. За благополучие спря да вали. Очакват се единствено леки валежите и до ден—два да спре. Повечето от половината пътища са затворени, мъчно е да се придвижваш. Бях тръгнала до моя близка другарка, само че нямаше по какъв начин да стигна.

Всичко беше блокирано. Проблемът при нас в действителност е, че има доста реки, които се вливат в морето и те излязоха от коритата.
Ние живеем тъкмо сред тези две реки и ни заливаха отляво и от дясно ”, споделя Янева.

Цялото крайбрежие е потърпевшо, единствено в Ница има по-малко вреди по думите й.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР