Волейболистите от националния отбор на Италия се класираха на полуфинал

...
Волейболистите от националния отбор на Италия се класираха на полуфинал
Коментари Харесай

Италия размаза Германия на Евроволей 2021

Волейболистите от националния тим на Италия се класираха на полуфинал на европейското състезание за мъже. " Адзурите " прегазиха Германия с 3:0 (25:13, 25:17, 25:19) пред 1895 фенове в третата 1/4-финална среща в " Остравар Арена " в Острава (Чехия).

Първата част мина под наказателна акция на Италия. Възпитаниците на Фердинандо Де Джорджи преобладаваха на начален удар и обсада и тотално смазаха възпитаниците на Андреа Джани с 25:13.

Във втората част " Скуадра адзура " продължи да диктува събитията на игрището. Вторият диагонал на Германия Линус Вебер остана на игрището на мястото на звездата Георг Гроцер, само че и неговите старания не помогнаха доста на Бундестима. Алесандро Микелето и съотборниците му бяха неуловими в офанзива и резултатът още веднъж бе безапелационен

Германия съумя да поведе с 5:3 при започване на третата част след сполучлива по този начин на Линус Вебер. Две следващи отигравания в офанзива на Александро Микелето изведоха Италия напред при 8:7. Германия съумя да изравни резултата при 11:11. Даниеле Лавия нападна по диагонала от зона 4 за 12:11. Даниеле Лавия нападна технично по обсада за 15:12. Блокаут на Джулио Пинали и " адзурите " дръпнаха с 19:13. Мориц Карлицек би сервис в навън и това донесе триумфа на Италия в третата част с 25:19 и в мача с 3:0 гейма.

Така на полуфинала в събота Италия ще срещне сегашния първенец на Европа - Сърбия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР