Волейболистите на Дея спорт (Бургас) завършиха в Топ 4 на

...
Волейболистите на Дея спорт (Бургас) завършиха в Топ 4 на
Коментари Харесай

Дея спорт се справи с Пирин и завърши в Топ 4 в НВЛ

Волейболистите на Дея спорт (Бургас) приключиха в Топ 4 на постоянния сезон в шампионата на Efbet Супер Волей. Играчите на Франческо Кадеду обърнаха и се постановиха вкъщи над Пирин (Разлог) с 3:1 (23:25, 25:11, 29:27, 25:9) в мач от последния 22-и кръг на шампионата, игран довечера в зала " Младост ".
 Нефтохимик безапелационно е №1 в НВЛ, победи за любимците преди плейофите! Нефтохимик безапелационно е №1 в НВЛ, победи за любимците преди плейофите!
Така Дея спорт завърши на 4-о място в крайното класиране с 48 точки след 16 победи и 6 загуби, с колкото приключи и 5-ият ЦСКА, само че с 47 точки. Двата отбора ще играят един против различен и в 1/4-финалните плейофи, като бургазлии ще имат домакинското преимущество.
 Нефтохимик неосъществим на върха след триумф №18 в НВЛ Нефтохимик неосъществим на върха след триумф №18 в НВЛ
Пирин пък остана на заветната 8-а позиция със 7 победи, 15 загуби и 23 точки, като на 1/4-финалите ще играе против спечелилия от постоянния сезон Нефтохимик 2010 (Бургас).

В 1/4-финалните плейофи ще се играе до 2 победи от 3 мача. Първите срещи ще бъдат в понеделник и вторник (3 и 4 април), като по-късно ще стане ясна точната стратегия на всички дуели.

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР