Военнослужещите от Въоръжените сили на Русия не са извършвали насилствени

...
Военнослужещите от Въоръжените сили на Русия не са извършвали насилствени
Коментари Харесай

Москва: Провокация са всички снимки и видеоклипове за Буча, публикувани от Киев

Военнослужещите от Въоръжените сили на Русия не са правили насилствени дейности против жителите на село Буча, Киевска област.

В публично изказване на Министерството на защитата на Руската федерация, оповестено в " Телеграм " и представено от ТАСС, се споделя:

„ За времето, когато Буча беше под контрола на съветските военни, нито един локален гражданин не е потърпевш от насилствени дейности. Всички фотоси и видеоклипове, оповестени от режима в Киев, за които се твърди, че са закононарушения на съветски военни в Буча, са провокация. Южните околности на Буча, в това число жилищните региони, бяха непрекъснато обстрелвани от украински войски. Всички елементи на въоръжените сили на РФ изцяло напуснаха Буча на 30 март, а " доказателства за закононарушения " в Буча се появиха едвам на четвъртия ден по-късно.

През времето, когато това населено място бе под контрола на съветските въоръжени сили, нито един локален гражданин не е потърпевш от насилствени дейности. Руски военнослужещи доставиха и предадоха 452 тона филантропична помощ в обитаемоте места в Киевска област.

Отпътуването от град Буча не беше блокирано. Всички локални поданици имаха опцията свободно да напущат селището в северна посока, в това число към Република Беларус. В същото време южните околности на града, в това число жилищните региони, бяха непрекъснато обстрелвани от украински войски от едрокалибрена артилерия, танкове и реактивни системи за залпово изстрелване.

Бихме желали особено да отбележим, че всички съветски елементи се отдръпнаха изцяло от Буча на 30 март, ден след персоналния кръг от договаряния сред Русия и Украйна в Турция.

Освен това на 31 март кметът на град Буча Анатолий Федорук удостовери във видеообръщението си, че в града няма съветски военни, само че даже не загатна локални поданици, убити по улиците с вързани ръце.

Затова не е изненадващо, че всички по този начин наречени „ доказателства за закононарушения “ в Буча се появиха едвам на 4-ия ден, когато в града дойдоха чиновници на СБУ и представители на украинската телевизия.

Особено обезпокоителен е фактът, че всички тела на хора, чиито изображения са оповестени от киевския режим, след най-малко четири дни не са се вкочанили, нямат присъщи трупни петна, а в раните има несъсирена кръв.

Всичко това неопровержимо удостоверява, че фотосите и видеозаписите от Буча са следващата продукция на киевския режим за западните медии, какъвто беше казусът в Мариупол с родилния дом, както и в други градове ".

Изявление на кмета на Буча Анатолий Федорук на 1 април, в което не се загатва нищо за трупове и кланета:
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР