Военноморските сили съобщиха, че по време по време на обследването

...
Военноморските сили съобщиха, че по време по време на обследването
Коментари Харесай

Мини в морето: ВМС извършват разузнаване и обследване

Военноморските сили оповестиха, че по време по време на обследването с вертолети и транспортен съд на регионите, за които са били подадени сигнали за " миноподобни " обекти, плаващи мини, не са били открити. Прекратена е интервенцията по вода, продължава обследването с вертолети. 

" Федералната работа за сигурност на Русия даде информация за 420 мини, които са сложени от Украйна. Те са котвени мини със скъсани въжета, едните са по-малки, а другите са огромни с 20 кг тротил в тях ", това сподели в „ Твоят ден “ по NOVA NEWS Валентин Радев, някогашен вътрешен министър, специалист по муниции.

Той акцентира, че на първо място би трябвало да се търси настояща информация на уеб страницата на Военноморските ни сили и дасе има вяра в институциите, тъй като там са събрани специалистите по оперативно потребление на такива средства.

" Това са мини за щета или заличаване на кораби, рискови са. Но контраадмирал Кирил Михайлов, пълководец на Военноморските сили, допусна, че информацията е публикувана от Русия, с цел да всее безпокойствие в корабоплаването в Черно море. Това сигурно е въз основата на разбор. Но е значимо и допълнениеуто да сме наблюдателни и да се обадим на 112, в случай че забележим нещо ", акцентира Валентин Радев.

Той удостовери информацията от Военноморските сили, че ако има такива мини и част от тях са скъсали въжетата, те ще дойдат на четиринадесетия ден до нашите крайбрежия, а до двадесетия ще са на Босфора. Те биха били най-близо на миля от Калиакра и Резовска река, само че множеството ще са отвън акваторията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР