Водещият производител на климатични системи за автомобилния бранш Behr-Hella Thermocontrol

...
Водещият производител на климатични системи за автомобилния бранш Behr-Hella Thermocontrol
Коментари Харесай

Световен гигант в автомобилната индустрия разширява производството си в България

Водещият производител на климатични системи за автомобилния отрасъл Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) ще разшири произвдоството си в България. Това стана ясно на среща във Франкфурт сред заместник-министъра на стопанската система Александър Манолев и Вилхелм Емперхоф, член на управлението на концерна MAHLE, който има BHTC.

Към момента в завода край Божурище работят 400 индивида като проектите на компанията са те да набъбнат до 600 в идващите години. BHTC създава в България контролни панели и други съставни елементи за климатични съоръжения за автомобилната промишленост. Продукцията е предопределена за международно известни марки като Мерцедес " S ", Порше, Ауди " Q7 ".

 Снимка 225895
Източник:

При разширението ще се обхване производството на нови съставни елементи, а в дълготраен проект размерът на сдружението има капацитет да се утрои.

До края на 2016 година компанията стана най-бързо растящата у нас, а инвестицията от 60 милиона лв. бързо се изплати, след четирицифрен напредък на приходите. Производителят си е сложил огромна цел - да усили приходите си в България до 2020 година до 100 милиона евро

AHLE има годишен оборот от 12,3 милиарда евро, а за нея работят 77 000 чиновници в 170 индустриални предприятия и 15 проучвателен и развойни центрове по света.

 България към този момент създава климатици за Audi и Porsche. Ето къде (ГАЛЕРИЯ)
България към този момент създава климатици за Audi и Porsche. Ето къде (ГАЛЕРИЯ)

Ако си купите нова кола, то най-вероятно ще бъде с елементи от Божурище
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР