Майка беше глобена с 200 британски лири глоба за изхвърляне

...
Майка беше глобена с 200 британски лири глоба за изхвърляне
Коментари Харесай

Мама беше глобена с 200 британски лири, след като изпусна чипса на Макдоналдс до брега - въпреки че чайката се наяде с тях

Майка беше санкционирана с 200 английски лири санкция за изхвърляне на боклуци - откакто чайка изяде малко чипс на Макдоналдс, който тя беше изпуснала.

Жаклин Кларк, на 34, споделя, че яде храната си до крайбрежието, когато инцидентно изпусна храната. Тогава една чайка се втурна и изяде чиповете в Шиърнес, Кент.

Г-жа Кларк твърди, че тогава се е появил " прикрит " надзорник на околната среда - и й е споделил, че е изхвърляла боклуци. Тя получи санкция от £200, която в този момент апелира.

Майката на три деца, която изкарва прехраната си с разходки с кучета, споделя, че просто няма непотребни пари. Жаклин от остров Шепи, Кент, сподели, че тя и брачният партньор й Нийл са отишли ​​на McDonald's drive-thru един следобяд по-рано този месец.

„ Току-що бях завършил работа. Аз и Нийл не Не желая да седна в колата и да ядем, тъй че отидохме в самия завършек на паркинга на Tesco до стената и просто седнахме до колата, " сподели госпожа Кларк.

„ Докато ядях моя McDonald's, инцидентно изпуснах няколко чипса на п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР