Дисциплинарно производство е започнато във връзка с тиражирани в социалните

...
Дисциплинарно производство е започнато във връзка с тиражирани в социалните
Коментари Харесай

Започнато е дисциплинарно производство срещу полицай от РУ-Твърдица

Дисциплинарно произвеждане е стартирано по отношение на тиражирани в обществените мрежи видеоклипове и мнения със смущаващо и нецензурно наличие, касаещи възможното присъединяване на полицейски чиновник от РУ-Твърдица, оповестиха от полицията в Сливен.

Относно случая в ОД на МВР-Сливен не са постъпвали публични сигнали и тъжби от наранени лица. Ръководството на Областната дирекция се самосезира неотложно при започване на месец май след изявленията. По случая са разпитани лица, имащи касателство към изявленията, като процесуалните дейности, по отношение на инспекцията на обстоятелствата и събитията не престават.

Служителят е краткотрайно отхвърлен от служба до привършване на производството.

По случая е стартирано следствие и в Дирекция „ Вътрешна сигурност ” предвид на първични данни за осъществено закононарушение от общ темперамент.

Полицията моли към всички наранени лица и такива, които разполагат с информация, да окажат подпомагане по следствието. Могат да се свържат с дежурен полицейски чиновник на тел. 044 644323, 044644 495 и на електронната поща на ОДМВР-Сливен [email protected], анонимността им е обезпечена.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР