Актиторът на жертвите на Пощенската служба Алън Бейтс беше удостоен

...
Актиторът на жертвите на Пощенската служба Алън Бейтс беше удостоен
Коментари Харесай

Списък с отличия за рожден ден на Кинг: Саймън Льо Бон от Duran Duran, художникът Трейси Емин и актрисата Имелда Стонтън сред големите имена, наградени

Актиторът на жертвите на Пощенската работа Алън Бейтс беше почетен с рицарско звание за заслугите си към правораздаването.

Изображение: Алън Бейтс идва на питане в пощата през април. Снимка: PA

Сър Алън, който въодушеви драмата на ITV Mr Bates Vs The Post Office, основа Justice for Subpostmasters Alliance и оказа помощ за изваждането на ярко на ИТ абсурда Horizon, като в същото време поддържа тези, които бяха преследвани за кражба и подправено счетоводство, което прекатурна да се дължи на неточности в счетоводния програмен продукт.

Общо 1000 души от цялото Обединено кралство са получили оценки за „ неизмеримото въздействие “, което са имали върху живота на хората в цялата страна, кабинетът Office сподели.

Изображение: Гордън Браун сподели, че се усеща " обезпокоен " от достойнството. Снимка: Пенсильвания

Бившият водач на лейбъристите господин Браун сподели, че се усеща „ леко обезпокоен “ от това, че е определен за почетен сателит, който е стеснен до единствено 65 души във всеки един миг, добавяйки, че избира да пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР