Водещият производител на геймърска периферия SteelSeries продължава да залага на

...
Водещият производител на геймърска периферия SteelSeries продължава да залага на
Коментари Харесай

Ревю на геймърската мишка SteelSeries Prime Mini

Водещият производител на геймърска външна страна SteelSeries продължава да залага на премиум мишки за видеоигри, с доста нововъведения в тях и автентичен дизайн. Най-новият образец за това е  SteelSeries Prime Mini,  която е проектирана особено за гейминг и електронен спорт. Нашият екип към този момент се снабди с едно такова устройство и в идващите редове ще ви срещнем в детайли с нейните благоприятни условия.

Какво има в кутията

Както нормално, кутията на SteelSeries е със обикновен и изчистен от непотребни елементи дизайн. Отваряйки я, с изключение на самата мишка, вътре откриваме малко управление, USB Type-C донгъл за безжична връзка, удължител с два женски Type-c накрайника, както и кабел с USB Type-C към USB A накрайници и дължина от към метър и половина.

Първи усещания и външен тип

Взимайки SteelSeries Prime Mini в ръка, незабавно усещаме ергономичната ѝ форма, която приляга съвършено в дланта. Усещането за комфорт се затвърждава и по време на работа с устройството. 

Характерно за Mini модела е, че тежи едвам 61 гр., което понижава до най-малко умората в ръката по време на приложимост. Повърхността на мишката е построена от микротекстурен VDI30 материал, улесняващ почистването ѝ. А специфичното матово покритие подсигурява по-добро сцепление и захват.

RGB подсветка

Друга отличителна линия във външния тип на устройството е RGB подсветката на скрола, която разполага с 16.8 милиона цвята и  може да бъде персонализирана посредством софтуера на SteelSeries.

Prestige OM суичове

Prime Mini е оборудвана с революционните за този вид хардуер Prestige Optical Magnetic суичове. От SteelSeries твърдят, че с мишката могат да се създадат над 100 милиона клика с безупречна акуратност и издръжливост. Това са до пет пъти повече натискания спрямо устройства от този клас на конкурентни марки.

  Quantum 2.0 Wireless технология

Quantum 2.0 Wireless е още една усъвършенствана технология, която SteelSeries включва в този модел. Тя се базира на  двуканалната оптимизация, с помощта на която латентността в безжичен режим е сведена до най-малко и чувството е все едно играем и работим с кабелна мишка. 

TrueMove Pro оптичен датчик

TrueMove Pro датчикът на SteelSeries Prime Mini е основан в партньорство с PixArt - световнопризнат пионер в създаването на датчици. Той обезпечава същинско следене на придвижванията 1 към 1, даже и когато мишката работи под надолнище. Характеристиките на датчика са 18,000 CPI, 4oo IPS и 40 G ускоряване.

В умозаключение

Създадена за професионален гейминг, SteelSeries Prime Mini се отличава най-много с отлична устойчивост и комфорт. Моделът може да се употребява както за шампионати, по този начин и за игри вкъщи. Нашите проби демонстрираха, че даже и при доста интензивна приложимост мишката работи съвършено и не се следят никакви проблеми.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР