Водещият Николаос Цитиридис съобщи тъжна новина за своето предаване. В

...
Водещият Николаос Цитиридис съобщи тъжна новина за своето предаване. В
Коментари Харесай

Свалят Николаос Цитиридис от екран: Край, дами и господа. След 4 години, bTV взе решението

Водещият Николаос Цитиридис заяви тъжна вест за своето предаване. В петък вечерта той съобщи, че през новия програмен сезон на bTV предаването няма да е част от програмната скица.
Николаос беше много прочувствен в изявлението си, само че не даде детайлности за аргументите за свалянето от екран. Все отново той разгласи участниците в идващия епизод на предаването – Боряна Братоева и Цветана Манева.
Цитиридис бе безапелационен, че това не е смешка и че в действителност феновете няма да гледат повече предаването.
Ето какво разгласи той:
„ След 4 години на екран, bTV взе решението от идващия ефирен сезон “Шоуто на Николаос Цитиридис “ да не бъде част от програмата на малкия екран.
Най-просто казано, дами и господа – край! Това беше.
По принцип е обикновено да бъда прочувствен, обаче за тези години доста страст беше хвърлена, а и сега смисъл да си късаме ризите – повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този миг – това е признателност.
Че бяхме дружно с всички вас, че се запознахме, че работихме дружно, че имахме късмет да се учим един от различен. Много съм признателен за всяко едно запознанство, за всяко едно другарство, което съм направил тук. Сега някои може да си кажат и да си мислят, че това е някаква смешка или маркетингов трик – за жалост не е.
Благодарен съм за още едно нещо – че ние ще успеем да си кажем телевизионно довиждане уместно. Ще бъде доста хубаво и изобщо няма да го вършим тъжно.
Това, което ми остана да ви кажа в този момент – имаме още една среща, не забравяйте! Хубав уикенд, лека вечер и до идващия петък! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР