Интер победи Торино с 3:2 в мач от 7-ия кръг

...
Интер победи Торино с 3:2 в мач от 7-ия кръг
Коментари Харесай

Интер надви десетима от Торино с хеттрик на Маркюз Тюрам мачове

Интер победи Торино с 3:2 в мач от 7-ия кръг на Серия А. Маркюз Тюрам се регистрира с хеттрик за спечелилите.

В 20-ата минута на стадион " Джузепе Меаца " в Милано гостите останаха с човек по-малко на терена. Първоначално Гийермо Марипан бе глобен с жълт картон за жестоко нарушаване, само че след намесата на ВАР бе изпъден.

Само пет минути по-късно домакините се възползваха от численото си предимство и откриха резултата. Маркюз Тюрам засече с глава центриране в наказателното поле на Алесандро Бастони.

" Нерадзурите " удвоиха преднината си с съвсем еднакъв гол в 36-ата минута. Този път голмайсторът на " черно-сините " се разписа с глава след центриране на Франческо Ачерби.

Преди почивката гостите понижиха изоставането си. Дуван Сапата се озова самичък против вратаря в наказателното поле и направи резултата 1:2 с удар в далечния ъгъл.

След час игра възпитаниците на Симоне Индзаги възобновиха задатъка си от два гола. Тюрам оформи хеттрика си с шут от вътрешността на вратарското поле. С гола си той стана първият французин, който вкарва хеттрик за отбора през новия век.

По сходство на първото полувреме футболистите на Паоло Ваноли стигнаха до гол. Резервата Никола Влашич се разписа от дузпа за нарушаване на Хакан Чалханоглу.

Интер се изкачи до втората позиция в класирането с актив от 14 точки. Торина остава на 6-ото място в подреждането с 11 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР