Водата, която има странни свойства от типа на това да

...
Водата, която има странни свойства от типа на това да
Коментари Харесай

Водата гони депресията

Водата, която има странни свойства от вида на това да помни информация, работи доста добре на дамите в меланхолия, уверени са норвежки психолози. Те създали опит с група дами, които били на ръба на нервна рецесия, и ги изпратили при река.

След като поседяли към половин час край шумящата вода, над 50 на 100 от дамите признали, че се усещат доста по-спокойни. Според антично скандинавско вярване водата оказва помощ на дамата да подреди възприятията си.

Ако седнете близо до река или изворче денем, и се опитате да не мислите за нищо, с изключение на за ромона на водата, след няколко минути ще почувствате по какъв начин всичките ви неприятни мисли са изчезнали.

 Водата гони депресията

Най-голям резултат има в случай че стоите до водата, облечени в бяло и с бяла забрадка на главата. След като се почувствате по-добре, свалете кърпата от главата си и я пуснете да плува по реката. С нея ще отплуват и вашите паники, с цел да не се върнат в никакъв случай към този момент.

Колкото и смешно да ви се коства, пробвайте най-малко един път да извършите този обред, когато се чувствате напрегнати, и ще видите, че има непредвиден резултат. А в случай че наоколо няма река, купете си фонтанче, с цел да слушате ромона на водата, когато поискате. Изключете звука на мобилните телефони и най-малко половин час дневно слушайте единствено по какъв начин тече водата.

Затворете очи и се придвижите въображаемо в един прелестен свят, където вашите проблеми са единствено незначителна прашинка. Мислено си представете тази прашинка и я издухайте и когато отворите очи, ще се почувствате доста по-добре, настояват психолозите.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР