Водачката на листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в

...
Водачката на листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в
Коментари Харесай

Кръстина Таскова: Никой не е по-голям от хляба

Водачката на листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Добрич Кръстина Таскова, дружно с доста съидейници, посрещна Веселин Марешки на протест в центъра на града. Тя посочи, че като коренячка добричлийка, се прекланя пред свещената ни земя, която храни народа ни и на хората, които се грижат за житницата на България. Таскова познава добре  града и проблемите на хората. „ Това е последното събитие на ВОЛЯ в акцията. Избрахме да е в Добрич, с цел да напомним на всички политици, че никой не е по –голям от хляба ”, сподели още Таскова.

Тя напомни, че доста хора от Добрич обичайно поддържат Веселин Марешки и ВОЛЯ. Нещо повече- на президентските избори през 2016г. те го подредиха на второ място. На парламентарните през 2017г. също дадоха високо доверие на партията. „ В неделя чакаме същото – гласувайте ни задания, с цел да ги осъществим качествено и в къси периоди. Няма за по кое време повече да се отсрочват значимите за хората решения ”, посочи Кръстина Таскова.

 „ Тя е почтен, честен и предан човек. Ще изведе листата на Добрич доста напред в неделя. Такива са всички в нашия родолюбив тим ”, сподели водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки като благодари на добричлии за поддръжката.

Хората споделиха, че ще гласоподават с 24 и че те чакат от него да е в идващото ръководство, с цел да имат безвъзмездни медикаменти за възпитаници и пенсионери – най-одобряваната мярка в управническата стратегия на ВОЛЯ и НФСБ.

Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е с номер 24 в бюлетината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР