Водачи, шофирали в нетрезво състояние, получиха условни наказания и глоби

...
Водачи, шофирали в нетрезво състояние, получиха условни наказания и глоби
Коментари Харесай

Осъдиха двама водачи, шофирали пияни

Водачи, карали в нетрезво положение, получиха условни санкции и санкции от Варненския областен съд.

На 38-годишен мъж беше наложено наказване от 1 година отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период, както и санкция от 200 лв.. Съдът го лиши още от право да ръководи моторно транспортно средство в продължение на 6 месеца.

Водачът седнал зад кормилото на лек автомобил „ Фолксваген “ през нощта на 30 против 31 октомври предходната година. Около час след среднощ, при придвижване по ул. „ Битоля “ в центъра на Варна, той бил спрян за инспекция от органите на реда.

Полицейски чиновници усетили, че водача лъха на алкохол и забелязали некоординирани негови придвижвания. Извършената му инспекция с дрегер отчела 1,40 промила, а кръвната проба - 1,22 промила.

В бързо произвеждане, по силата на реализирано сред страните и утвърдено от съда съглашение, на 44-годишен лидер бе наложено 3 месеца условно наказване и санкция в размер на 190 лв..

На 19 март тази година 44-годишният обвиняем е засечен да ръководи лек автомобил „ Мицубиши “ във Варна с централизация на алкохол в кръвта от 1,50 на хиляда. Съгласно параметрите на съглашението, той беше лишен от право да ръководи автомобил за интервал от 8 месеца. Съдебният акт е финален.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР