Водачът в световната ранглиста по тенис при мъжете Новак Джокович

...
Водачът в световната ранглиста по тенис при мъжете Новак Джокович
Коментари Харесай

Джокович се надява да изиграе повече мачове в Белград

Водачът в международната класация по тенис при мъжете Новак Джокович съобщи, че прави всичко допустимо да се приготви по най-хубавия метод за турнира  на клей в Белград (Сърбия) от категория АТР 250 и с награден фонд 534 555 евро.

Сърбинът е подложен под номер 1 в схемата на надпреварата и ще стартира присъединяване си непосредствено от втория кръг. Негов противник ще е спечелилият от мача сред сънародниците му Ласло Джере и Хамад Меджедович.

„ Използвам всяка опция за подготовка, с цел да бъда изцяло квалифициран физически. Не бях подготвен за Монте Карло. Надявам се, че тук ще изиграя повече мачове “, сподели Новак Джокович на конференция в Белград.

„ Очаквам сериозна поддръжка от трибуните и се надявам, че това ще ми даде спомагателна мощ. Най-голямата ми цел все още е Откритото състезание на Франция. Мисля доста за това. Тук желая да печеля купата. Това е моята упоритост, само че дано вървим стъпка след стъпка “, разяснява още Джокович.

Той трябваше да организира срещата с медиите в неделя, само че тя бе отсрочена, защото сръбският тенисист е бил прекомерно изтощен след четирите тренировки, които е направил.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР