Внукът на легендарния Елвис Пресли беше погребан в семейното имение

...
Внукът на легендарния Елвис Пресли беше погребан в семейното имение
Коментари Харесай

Погребаха внука на Елвис до дядо му

Внукът на именития Елвис Пресли беше заровен в фамилното имение до предците си.  Бенджамин Сторм Пресли Кио към този момент лежи в Градината за медитация в Грейсланд, където до последно живя Елвис, а през днешния ден е музей и туристическа атракция, посещавана от милиони почитатели от целия свят.

Кио се самоуби едвам на 27 през юли тази година в Калабас, Калифорния. Той е наследник на единственото дете на Елвис Пресли и Присила Пресли – Лиза Мари Пресли. Бащата на момчето е музикантът Дани Кио.   " Сърцето й е разрушено, тя е безутешна и опустошена.  Обичаше сина си като никой различен, той беше любовта на живота й ", споделя мениджърът на Лиза Мари.

Бенджамин Кио е единственият внук на Елвис Пресли. Другите наследници на Краля са дами - 52-годишната му щерка Лиза Мари има три дъщери - 31-годишната Райли Кио и 11-годишни близначки.

Бенджамин Кио избягваше светлините на прожекторите и съвсем в никакъв случай не се появяваше на обществено място. От няколкото негови редки фотоси се вижда, че е приличал на дядо си Елвис.

Грейсланд в Мемфис е дом на Елвис от 1957-а до гибелта му през 1977-а. Имението стартира да приема туристи през 1982-а. Техният брой растеше непрекъснато преди пандемията – към 700 000 на година, което прави Грейсланд един от най-посещаваните частни домове в света.

След гибелта на Елвис тялото му първо е заровено в пантеон в гробището на гората Hills Hills в Мемфис. По-късно той и костите на майка му Гладис са преместени в Градината за медитация в Грейсланд.  Днес почитателите на Краля на рока се кланят пред последния му земен дом. Там са тленните остатъци и на татко му Върнън, и на баба му Мини. В пантеона има и монумент на близнака на Елвис, който умира при раждането. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР