Внимание, високо напрежение, опасно за живота, Свобода за конопа и

...
Внимание, високо напрежение, опасно за живота, Свобода за конопа и
Коментари Харесай

Идиотски стикери по колата на шофьора със 110 акта и фиша

" Внимание, високо напрежение, рисково за живота ", " Свобода за конопа " и " Nidei mnoo zna " са част от идиотските стикери и надписи, позиционирани по задната част на тойотата, видя Plovdiv24.bg . Става дума за лекия автомобил, с който през вчерашния ден следобяд извършител опита да избяга от КАТ Пловдив.

Случаят е очевиден, описа прокурор Илиев. Около 15 часа мъжът отива да си сменя регистрацията на колата. Служителката на гишето се впечатлява от неговата превъзбуденост и подава сигнал да му бъде осъществена инспекция, защото положението му и се вижда притеснително. Пререгистрацията му е осъществена и той напуща постройката, като се качва в колата си.

На един от чиновниците на КАТ му прави усещане преди този момент, че той е с отнета брошура и особено го следи дали ще се качи в колата, защото няма право да я ръководи. Полицаите му издават писмена команда да не се качва в колата, само че той не се подчинява и потегля да бяга с нея, като влиза в двора на КАТ, където е имало много коли и хора. Съответно, чиновниците на КАТ блокират изхода неотложно с техен автомобил и потеглят да го гонят.

Той продължава да не се подчинява, а от самото начало крещи, че ще си сложи край на живота и не желае да живее. Колата се стопира в една от бетонните загради в двора. Тогава един от служителите на реда чупи с камък стъклото и беглецът е закопчан с белезници. Оказва се, че в кръвта му има съществуване на амфетамин. Мъжът е арестуван за 24 часа, като през днешния ден мярката му ще бъде удължена с още 72 часа. Прокуратурата смята да изиска от съда задържането му под стража, защото има заплаха той да извърши и други закононарушения.

С действията си служителите на реда са съумели да предотвратят по-големи вреди, защото в двора на КАТ  е имало над 50 души.

Всъщност става известно, че мъжът е лауреат за Нобел за най-бърза пререгистрация, уточни прокурор Илиев. Той е осъждан и е изтърпявал изпитателен период. През януари 2022 година е бил хванат да ръководи пийнал, като е бил наказан на 12 месеца отнемане от право управление и е бил с отнети номера. Тогава автомобилът му е бил със софийска регистрация. Именно по тази причина е отишъл да пререгистрира автомобила си. Новите му номера с пловдивска регистрация обаче са били свалени неотложно след този случай, още в първия час на пререгистрацията.

Неговото минало като водач е много забавно, сподели комисар Карсимир Костов, от ОДМВР. Мъжът има дълъг чаршаф в досието си от нарушавания през годините.

Повечето от тях за превишена скорост. От 2001 до 2022 има 63 акта, връчени са му били и 47 фиша. Прави усещане, че към този момент е осъждан за шофиране след алкохол. И това е било при започване на годината. По гледище на мъжа, той е бил отведен в болнично заведение за химически разбор за опиати.

Интересно е и това, че актовете му са съставяни на територията на цяла България.

Това, което го грози, е отнемане от независимост до 5 години, отнемане от право управление и санкция, сподели прокурор Илиев. Ще му бъдат повдигнати и още две обвинявания – за несъблюдение на полицейско предписание и за безчинство с особена смелост.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР