ВМРО са тези, които отказаха да се явят заедно в

...
ВМРО са тези, които отказаха да се явят заедно в
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Васил Божков стои зад кампанията по очернянето ми

ВМРО са тези, които отхвърлиха да се явят дружно в коалиция, макар че до четвъртък Каракачанов твърдеше, че ще се явим дружно на изборите, само че в последния миг си трансформираха мнението и се разделихме. Това показа в утринния блок на Българска национална телевизия водачът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов.

Той изясни, че грешката " Обединени патриоти " е била, че са се доверили прекомерно доста на АТАКА и Волен Сидеров през 2017 година, за което седем-осем месеца по-късно към този момент съжалявали. Въпреки това Симеонов увери, че в обединението им не е имало някакво съществено напрежение, а към днешна дата тя е сплотена.

На въпрос дали НФСБ ще преодолее бариерата от 4% за влизане в идващия парламент Валери Симеонов уточни, че това зависи от предизборната акция на партията и от изборната интензивност. В случай че НФСБ не откри място в идващото Народно заседание, водачът на партията акцентира, че политиката не е единствено присъединяване във властта.

Относно опцията за възможна коалиция сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия Симеонов изрази мнение, че това теоретично не е невероятно, само че е невероятно по идеологически и личностни аргументи.

Заместник-председателя на Народното събрание съобщи още, че е удовлетворен от направеното от него и партията му през тези четири години, изтъквайки покачването на пенсиите, възбраната за шума по морето, укрепването на защитното оборудване на границата с Турция.

Относно митингите на майките на деца с увреждания от " Системата ни убива ", поради които той се отдръпна като вицепремиер, Валери Симеонов показа, че зад цялата тази акция по неговото оклеветяване е стоял предприемачът Васил Божков по време, когато Симеонов е почнал да упорства за измененията в Закона за хазарта.

Кампанията бе спонсорирана от Васил Божков против мен. Беше ясно, че няма да се оставя. Очернянето ми бе спонсорирано от същия този човек, който в този момент се търси от българските управляващи, акцентира той.

По отношение на спора сред България и Република Северна Македония Валери Симеонов показа, че зад него стоят ползите на Русия, прокарани през сръбските връзки сред Белград и Скопие.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР