ВМРО пита здравния министър ще се изисква ли зелен сертификат

...
ВМРО пита здравния министър ще се изисква ли зелен сертификат
Коментари Харесай

ВМРО питат здравния министър дали депутатите ще ходят на работа с тест или зелен пропуск

ВМРО пита здравния министър ще се изисква ли зелен документ или проби и от народните представители , оповестиха партията.
Поводът е идното привикване на 47-ото Народно заседание .

Според Александър Сиди в новия парламент има " цяла група депутати, които построиха акцията си върху антиваксърската теза, отхвърлят маските и всички наложени ограничения против COVID-19 и са изрично срещу зеления документ . "

Затова той пита министъра на опазването на здравето Стойчо Кацаров дали за влизане в постройката на Народното събрание ще бъде ли изискван зелен документ от бъдещите народни представители . " Тъй като въведохте наложително тестване два пъти седмично на учениците, с цел да учат присъствено, възнамерявате ли да въведете такава мярка и за народните представители? ", " Нека и за тях важат разпоредбите, които важат за децата ни ", приканва Александър Сиди.

От Вътрешна македонска революционна организация показват още, че зелен документ или негативен тест са наложителни за хората, работещи в МОЛ-овете, за медицинските служащи, за личния състав в заведенията. С какво народните представители се разграничават от всички други работещи българи, в случай че за тях тези ограничения не важат, разясняват от партията.

" И не на последно място носенето на маски на закрито е наложително за всички. Как министър Кацаров ще подсигурява спазването на тази мярка от антиваксърската група в Народното събрание, откакто той самият наруши заповедта си на няколко пъти ", пита още Сиди в изпратеното до министъра писмо.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР