ВМРО отново внася в Народното събрание стратегията си за интеграция

...
ВМРО отново внася в Народното събрание стратегията си за интеграция
Коментари Харесай

ВМРО отново внася Концепцията си за интеграция на маргинализираните общности

ВМРО още веднъж внася в Народното събрание тактиката си за интеграция на маргинализираните общности, чиято съществена цел е намирането на метод тези хора да бъдат вписани в обществото ни.

За това осведоми съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

и беше препоръчана в 44-тото Народно заседание, само че не беше призната, тъй като сътрудниците в обединението се уплашиха от политическата неучтивост на тази тематика.

Сега Вътрешна македонска революционна организация още веднъж внася своето предложение, тъй като българското общество продължава да бъде нападано и тежко разделяно от една маргинална група наши съграждани, която би трябвало да бъде заставена да се впише в обществото ни.

Десетки пъти сме поставяли този извънредно наболял публичен въпрос, както и проблемите със обществените помощи, образованието, битовата и етническа престъпност. Решението е единствено едно и то не търпи отсрочване, разяснява Ангел Джамбазки.

Но надали настоящето държавно управление ще посмее да предприеме стъпка в тази посока, тъй като тези хора бяха конфигурирани във властта с няколко задания – да предадат Македония и да прокарат джендърската идеология в българското законодателство. Но не и да се оправят с казуса точно на тези несоциализирани български жители, счита Джамбазки.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР