ВМРО организира автошествие във Велико Търново под надслов: „Не предавайте

...
ВМРО организира автошествие във Велико Търново под надслов: „Не предавайте
Коментари Харесай

ВМРО организира автошествие под надслов: „Не предавайте Македония!“

ВМРО провежда автошествие във Велико Търново под надпис: „ Не предавайте Македония! “. Повод за акцията е следващото посещаване на министър-председателят Кирил Петков в районен съд Македония и плануванаъа в границите на визитата среща с външния министър Бояр Османи. Последният намерено към този момент приказва за квалифициран документ с неразбираемо наличие от страна на Скопие, който да даде старт от българска страна на договарянията за бъдещо участие на съседката ни в Европейски Съюз.

Ето какво оповестяват още от партията:

Автошествието ще стартира в 14,00 ч. на 16 април (събота) от с. Арбанаси, паркингът на хотел „ Севастократор “ и ще премине през главните булеварди и улици на старопрестолния град. Протестният поход ще приключи пред признака на единството на българския народ – паметника на Асеневци в 15,00 ч.

За нас от Вътрешна македонска революционна организация е ясно от месеци и неслучайно даваме сигнали през цялото време на това държавно управление, че от дълго време са поети задължения за безусловното стартиране на Македония в Европейски Съюз с цената на националния интерес на България. Това е национално изменничество и какъвто и двуличен документ да има квалифициран от политиците от другата страна на границата, за нас е ясно, че това ще е следващата декларация „ на хартия “ без действителни дейности, които да подсигуряват правата на българите; преустановяване на езика на омразата; прочистването на учебниците от нарочната антибългарска агитация и измислена история; признание на общата ни история до 1944 година Още по-малко ще се съгласим с следващите локумени приказки по какъв начин българите в Македония ще бъдат вписани в Конституцията като държавотворен народ, когато се стигне до промени в главния документ в Македония при приемането на страната в Европейски Съюз.

Въздушните кули, които Петков, Ковачевски и Османи рисуват за сигурността на Западните Балкани в подтекста на войната в Украйна също не минават пред нас. За всички българи би трябвало да е ясно едно - тези, които през днешния ден са агресорите в украинската земя, са наследниците на тези московски коминтерновски сатрапи, които безмилостно откъснаха Македония от България.

Ето за какво призоваваме всички българи, които милеят за историческата истина, националния блян и са изрично срещу осъществяване на готвеното от кабинета Петков национално изменничество на България по тематиката Македония, да се причислят към нас.

„ Не предавайте Македония! “

Мизия, Тракия, Македония!

България над всичко!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР