ВМРО е изключително отговорна организация, която е далеч от антиваксърските

...
ВМРО е изключително отговорна организация, която е далеч от антиваксърските
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: МЗ месеци наред не направи нищо, за да подобри ваксинацията

ВМРО е извънредно виновна организация, която е надалеч от антиваксърските настроения. Напротив – считаме, че хората би трябвало да се ваксинират”. Това съобщи в студиото на „ Денят онлайн с Наделина Анева” Искрен Веселинов, кандидат-депутат от Вътрешна македонска революционна организация.

Той акцентира, че в тази ситуация става въпрос за един административен акт. „ Когато става дума за заповед, какъвто е казусът с този зелен документ, той би трябвало да бъде осъществим и би трябвало да се сведе до най-малко ощетяването на хората. Министерство на здравеопазването месеци наред не направи нищо, с цел да усъвършенства имунизационният развой и в този момент реши да трансформира този зелен документ в залог хората да могат да продължат работа или да продължат със обществените си контакти. Това е недопустимо”, уточни Веселинов.

Той разяснява и високите цени на силата. " Скокът на цените на тока е нещо, за което Вътрешна македонска революционна организация предизвестява от много дълго време ", акцентира той. " Заради зелената договорка на Европейски Съюз към този момент няколко години плащаме големи цени за квотите за нездравословните излъчвания ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР