Кадри Нова ТВЧерешката на тортата“ просъществува едва две седмици. На

...
Кадри Нова ТВЧерешката на тортата“ просъществува едва две седмици. На
Коментари Харесай

„Скрита самоличност“ не оправда очакванията на зрителите

Кадри Нова ТВ

„ Черешката на тортата “ просъществува едвам две седмици. На нейно място започва новото шоу с водещ Герасим Георгиев – Геро „ Скрита идентичност “. Проектът бе огласен от Нова ТВ още през март. Тогава стартира и набирането на документи на претенденти за присъединяване. Във всеки епизод един състезател се изправя пред осем мистериозни персонажа и лист с техните специалности или други забавни обстоятелства от техните биографии. Участникът би трябвало да реши кой факт или специалност за кого се отнася в гонене на огромната премия от 100 000 лв..

По време на играта най-важните оръжия, нужни за успеха, ще бъдат логиката и интуицията. Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкоз повече нараства паричната премия, която може да завоюва. Но по правилник може и да загуби, в случай че не разпознае съответния участник. Накратко това са разпоредбите на новото шоу.


`); break case width
Зрителите не останаха очаровани от пилотния епизод. Леко скучно вървеше и сковано на моменти. Студиото и самата игра припомнят едно друго шоу, които се излъчва малко по-рано – „ Сделка или не “ с водещ Ненчо Балабанов.

Много забавно предаване. Интуицията оказва помощ! Браво на Геро! Спокоен, без непотребни приказки и скечове!

Харесва ми като план..трябва да имаш добра вътрешен глас и бдителност. И шанс, несъмнено..!!! Геро го сподели..: “Трябва да имаш детективски умения! “

Много ми хареса. Обаче се оказа, че аз нямам никаква вътрешен глас.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР