ВМРО беше основният фактор, който спря възможността да се направят

...
ВМРО беше основният фактор, който спря възможността да се направят
Коментари Харесай

Каракачанов: С ГЕРБ успяхме да направим доста

ВМРО беше главният фактор, който спря опцията да се създадат взаимни отстъпки със Северна Македония. Това сподели ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов в предаването " Лице в лице " по bTV. Той цитира Тодор Александров, отговаряйки на въпрос дали партията му вижда ГЕРБ като сътрудници или " се озърта наляво ".

" Не се озъртам наникъде. Още един мой предходник Тодор Александров го е споделил - " Вътрешна македонска революционна организация не обръща своите погледи ни на изток, ни на запад, а се инетересува от ползите на целокупното българско племе ". Ние, макар някои разминавания с ГЕРБ, макар сложната връзка първоначално, като коалиция успяхме да създадем много. В тази коалиция Вътрешна македонска революционна организация съумя да разгърне немалка част от своите хрумвания ", акцентира Каракачанов.

" Това, което ние коментирахме от дълго време, че би трябвало минималната пенсия да стане 300 лева, т.е. тези, които са работели, тъй като най-старите хора в България несправедливо ниски пенсии. Почти на 100% увеличихме. Днес е 300 лева, плюс тези 50 лева, които получава всеки български пенсионер. Идеята и се гордеем с това, че успяхме да спрем джендърската Истанбулска спогодба, която е част от този проект ", съобщи още Каракачанов. Той разгласи, че от него и от неговия кабинет е тръгнала самодейността по този въпрос да има спор и да се приключи това нещо като опит по отношение на нашите деца.

Каракачанов означи, че тематиката за безконечния дебитор точно сътрудниците му от Вътрешна македонска революционна организация в Народното събрание са премахнали това разбиране със законодателни начинания.

" Вземете даже тематиката Македония. Една болна за всеки българин тематика. Мога да кажа, че Вътрешна македонска революционна организация беше главният буфер, фактор, който спря опцията да се създадат взаимни отстъпки, които щяха да бъдат за сметка на спокойствието на българина ", съобщи още Каракачанов.

На въпрос дали още е уверен, че желанието за независимо явяване на Вътрешна македонска революционна организация, е вярно, той отговори: " Глас национален - глас Божи. След като нашите структури поеха такава самодейност и взеха това решение, оттук насетне не се разисква, а се извършва и се работи ". По думите му на евроизборите са се видели резултатите и Вътрешна македонска революционна организация има двама евродепутати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР