Влизате в новия месец в състояние на дисбаланс. Има прекалено

...
Влизате в новия месец в състояние на дисбаланс. Има прекалено
Коментари Харесай

Февруарски тарохороскоп за зодия Козирог: Проявете търпение, успехът ще дойде

Влизате в новия месец в положение на дисбаланс. Има прекомерно доста горест, стрес и напрежение в живота ви. Липсва ви сдържаност и верен метод. Внимавайте с прибързаните дейности, тъй като те единствено могат да влошат обстановката ви. Ако деянията нужното самообладание и продължите в вярната посока, ще постигнете триумф.

Да, в този момент не ви е елементарно, само че настоящите събития ще ви доведат точно до там. Разбира се, това изисква доста отдаденост, работа върху себе си и централизация, само че с течение на времето нещата ще се наредят отлично за вас.

Използвайте времето си, с цел да помислите какви трансформации са нужни в живота ви и какви нови цели да си поставите. Оставете някои неща или хора в предишното, други променете. Може да се наложи да прекъснете дългогодишни връзки. Имате потребност да започнете начисто.
 
Козирози, бъдете търпеливи
Пред вас стои забранен спор с непосредствен човек. Помислете за какво се е стигнало до такава степен и не си затваряйте очите за обстановката. Направете крачка към по-добра връзка и адресирайте проблемите ясно и изрично.

Постарайте се да бъдете по-пресметливи и практични този месец. Гонете личния си интерес и повярвайте в концепциите и опциите си. Тази убеденост ще ви помогне доста!

 

Автор: Мира Маринова
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР